Saturday, April 18, 2009

GENTING HINGHLAND (ABPBH) PART 2

So ini semasa kitaorang kat dalam Dewan arena of star...serasa macam glamor la plak..tp kitaorang tak lalu red karpet...rendah diri katakan....uhuk..uhuk...dr pukul 6.30 petang kitaorang dah berada dalam dewan tu..nak dapatkan aura dewan tu katakan..so sambil menunggu artis2 lalu red karpet kitaorang tangkap beberapa gambar so layannnn... Kecik jerkkk ARENA OF STAR ni rupanya..boleh muat 2000 ribu orang jerkk...lepas tu sempit la plak tu...(mengkomplen je kan???) panas plak tu...dah la semangat kitaorang ni membara2 yg tak terhingga...waakkaka..ayatttt..

2 diva yang paling i tabik spring!!!!!!


Penyokong2 stacy!!!Iaitu stacy frenz...!!!!Rugi kepada sesapa yg tak datang kali ni...memang suara kitaorang jer yg paling kuat..sampai michelle melodi pun salute kat kitaorang..tq michelle...nanti i tolong promote kan melodi k....

2 persembahan paling liana rasa meletop malam tu..walaupun microphone stacy terjatuh..tp tak pa..dia dpat cover dengan tariannya yg memukau itewwww....lain kali jadikan liana backup dancer tau!!!!!
Muka2 suspen semasa menunggu keputusan diumumkan....serius jer kan muka kitaorang??tengah fokus ni....huhuhhuhu...

2 comments:

  1. hahahah...
    muka suspen???
    wahahaha..
    poyo jer..

    ReplyDelete
  2. WAKAKKAAKKA..AISSHHHHH...SUSPEN LA TU....

    ReplyDelete

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP