Saturday, May 2, 2009

TAG LAGI????

1. Apakah tindakan anda bila terdengar bunyi kilat atau petir?
cakap pada diri..ohhh nak hujan dahh..tp selalunya mama yg suruh tutup suiz electrik..katanya untuk keselamatan...
2. Reaksi anda bila orang mengutuk anda?
of coz ada perasaan kecewa..tp lepas tu senyum jer
3. Reaksi anda bile terjumpe artis kegemaran anda?
(tengah pikirkan 1st time jumpa stacy ni...hahah) ok..senyum dulu dan kenalkan diri..selalunya 1st time jumpa mesti akan control ayu la kan...
4. Maxis or Celcom? Which one you prefer?
MAXIS..dan seluruh ahli keluarga saya menggunakan maxis..saya telah menggunakan maxis selama 5 tahun...
5. Nyatakan 3 bad habit anda.
1-kuat gelak
2-selalu buat parents susah ati.(jahatkan???)
3-terlalu mempercayai orang
6. Apa yang anda akan lakukan jika orang lain sibuk akan hal anda?
alahai i akan ucapkan terima kasih bebanyak kat dia sebab sudi gak yg take care tentang diri ini...
7. Adakah anda mempunyai ramai peminat?
erkkk...tak tau...dan tak pernah amik tau pun..kalo ada tu tq2 very much k..
8. Honestly, what do you like about urself?
suka gelak..tak tau sebab apa..kalo sedeyh pun gelak.kalo suka pun gelak...pelik2..
9. What is your heigt and weight?
pasal berat ni konpius sikit..ari tu timbang kat genting 60kg...lepas tu timbang lg 50 la plak..adoyaiii..tinggi plak 160cm...
10. Ape reaksi anda apabila anda terkentut dgn kuat/busuk di khalayak ramai?
erkk buat tak tau laaaa...apa lagiiii..lepas tu tuduh orang sebelah yang buat...wakakakak...boleh tak???
RANDOM QUESTIONS BOUT YOUR RELATIONSHIP
1. State the date you have declared with your 1st couple
tak pernah ada couple..so tak tau...
2. Adakah anda akan terus berhubung dengan your bf/gf jika anda sudah clash?
maybe kot...tengok keadaan..
3. Ape yang akan anda lakukan bile anda merindui bf/gf anda?
adoiiiii...skang pun tak ada bf lg..so tak dapat nak jawab soalan itewww..tp maybe selalunya kalo rindu kita akan ingat kat dia kan??
4. Adakah anda mempercayai bf/gf anda sratos pratos?
ermmm bak kata orang2 tua jangan mempercayai manusia sangat...ntah...
5. How was your first date wif your couple?
tak tau nak jawab macam mana untuk soalan ini.....
6. Adekah anda rase bf/gf anda seorang yang pandai memujuk?
tak tau sebab saya tak da bf lagi...
7. Ape reaksi anda dan ape yang anda lakukan apabile kredit bf/gf anda dihabiskan untuk orang len?
mungkin tak kesah sangat kot..mungkin orang lain tu ada kecemasan nak guna kredit...apapun tu hak dia nak kasi ker tak..
8. What are you going to do when your bestiest have a relationship wif your ex?
tak pernah ada ex-bf so tak tau...
9. Adakah anda akan menelefon bf/gf anda apabila dsuruh oleh bf/gf anda?
mungkin kot...kalo ada kredit call la..kalo tak da..utus surat pun boleh....buat macam orang dulu2...romantik gitewww...
10. Ape reaksi anda bile mendapat tahu bf/gf anda masih berhubung dengan ex mereka?
itewww hak mereka...tp if berhubung untuk tujuan baik ok la..kalo takkk baikkk..time tu gak putus..boleh tak???wakakkaka..adoiiii
p/s: kepada haori..maaf jika tak dapat menjawab soalan anda dengan sempurna sebab saya belum lagi ada boypren....apapun tq2 sebab tag saya...
KEPADA SESIAPA YANG MELAWAT BLOG INI SILALAH BUAT TAG INI K...TAK DA PAKSAAN...TAPI ARAHAN JERKKK...

1 comment:

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP