Sunday, May 17, 2009

Tag From Abg Lan....

THE RULES
1-Cari gambar yang anda suka
2-Jelaskan tentang gambar itu
3-Kemudian jawab soalan-soalan yang diberikan
Ingatkah lagi situasi ini????hahaha...memang havoc,gempak,best,superb dan macam2 lagi la time ni...kalo kita perhatikan banyak aksi2 menarik dalam gambar tu..hiks hiks...

Suka gler gambar ni....semua tengah lompat keceriaan seperti kanak2 tadika dapat gula2..hiks hiks...tapi memang best gler waktu ni...
The Questions:
1-Apa makanan terakhir yang ada makan
Ermmm...bubur jerk...demam katakan...aishhh lama bebenar demamnya ni...huk..huk..
2-Apakah minuman terakhir yang anda minum?
100 plus...untuk menambahkan garam galian dalam badan yg sedang demam ni...
3-Apa rancangan television terakhir yang ada tonton
Siaran ulangan konsert final af7...(semata2 nak tengok stacy jerk....)
4-Adakah anda suka rancangan tersebut
Tahun ni tak beberapa nak minat...tp tahun lepas minat gler la..sebab ada stacy kan???hikhik
5-Apa yang anda sedang lakukan?
Sedang mengimbau kenangan silam bersama kengkawan...hikhik..
6-Apa perkara terakhir anda lakukan sebelum menjawab tag ini
Tengah membuat satu pekerjaan paling best sekali dalam dunia ni.....iaitu ''TIDUR''
7-Apakah pakaian terakhir yang anda pakai
T-shirt berwarna hijau yg di beli di melaka....murah jer...tp janji selesa...hikhik
8-Apakah yang anda akan lakukan selepas ini
ermmm..mungkin pergi melayari mimpi diatas katil....hikhik...but before tu nak tgk vc stacy kat konsert af7 semalam...
9-Apakah bentuk sms yang terakhir anda terima
Dari kawan yang baru jer melahirkan baby girl..nama anak dia 'kasih nuriman'...

1 comment:

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP